tankar

okej, fyfan vad töntigt det här känns! men skitsamma, fanfanfan jag orkar inte med det här längre!!
är så jävla arg, & du varken fattar eller ser ett skit! duvet vad jag tycker.. tror jag. för jag har
berättat det för dig.. ingenting händer nu..
fuck my life

hola!

är just nu med Lina, bruden ni ser under. snart kommer även alex hit också & då ska vi dra till bergtorp & kolla på luciatåget där :) awesome ju!


förebild


åååå, vanessa hudgens är verkligen sjuuuukt snygg!! honär fan min förebild & jag vill se ut som henne!

trött

förstår mig inte riktigt på blogg.se nu. godmorgon iallafall! är rätt så stressad nu, så vi hörs mer efter skolan. vet inte om jag går direkt hem efter skolan eller om ja är med någon, vi får se. aja, puss!

at home.

är hemma nu. & blogg.se dampar som fan just nu så det funkar inte att ladda upp bilder eller så. men jag är iallafall hemma nu från en supermysig helg! saknar fan redan mina kusiner! hursomhelst, snart kommer Nilla & Annie hit så ska vi ha lite mysigt tjejsnack osv. bloggar mer imorgon! pusspuss älskade bloggläsare!

Ligger i sängen

Ligger i sängen hemma hos farmor i Dalarna nu, sjukt trist egentligen. Men har haft det mysigt idag med hela släkten och så även fast jag missat rätt mycket kul därhemma :( jaja, vi hörs nångång imorgon. & nästa helg då jävlar tar vi nya tag!!
Puss!


KOLLA VAD MIN PAPPI KOM HEM MED

fyfan vad gött! Kolla vad min pappi kom hem med! Han har varit i London såå.. :D Nu avslutar jag denna gästbloggningen. För nu drar jag ut, posss på er!


HOLA ME LLAMO ELLEN

* För snart ett år sedan (januari) startade jag en novellblogg. Idag har jag fått flera kommentarer om hur folk blev inspirerade till att skriva en egen novellblogg, kul va? :) myjbstory.blogg.se
* Folk tycker att jag pratar som om jag är från Lidingö, nej men nästan.
* Jag hatar folk som lägger upp billiga bilder på facebook på sig själva, och sen får typ 100+ likes, där 99 % är killar. Usch fyfan vad barnsligt och äckligt.

HISS MEN DISS

Jag måste både hissa & dissa att someday inte finns i Sverige. Så sjukt jobbigt att man behöver åka till typ UK/USA osv för att köpa den. Men ändå hur kul skulle det vara om hela Sverige gick runt och luktade likadant?! Plus man blir extra glad när man får den ;) Så där har vi en hiss och en diss på samma gång. Tur som jag har var min kompis i London och köpte denna älsklingen till mig. Luktar sjuuukt gott, just sayin' bilden är tagen av mig.


STUDY

åhhhh vad segt! Ska plugga idag på dagen. Har prov på måndag och kan inte ett skit. Ikväll ska jag träffa några vänner/bekanta. Ska bli skitkul! Men tyvärr kommer den tråkiga delen innan. damn it.


GÄSTBLOGGAR

Holaaa! LN här! Som anna skrev ska jag gästblogga här under dagen eftersom hon åker till sina kusiner och spenderar sin natt där. Ni som läst annas blogg sedan stenåldern vet säkert vem jag är eftersom jag gästbloggade där när Anna var bortrest. Men nu får ni dras med mig i några timmar.. woop.


kusinerna next!

hola!
drar till mina kusiner nu, därför ska Ellen gästblogga här! :D
hörs nån gång imorgon! puss


dansdansdans!


video från idag . kom typ hem för en timme sen. det var oooootroligt kul ikväll! har haft det bäääst! fast det ända som var dåligt var att jag inte hade tid & träffa phum, felix & alla dom. menmen, nån annan dag i hope! love you all! ♥

Le mot dem som krossar dig, för de krossar dem att se dig le ♥



tidsinställt

music.

jag & alla andra tjejer från min dansgrupp & bland annat alla killar ska sjunga mistletoe idag på showen! haha så grymt kul ju, även fats jag inte sjunger alls bra, tyvär. älskar att killarna ska sjunga med också! jag älskar min dansgrupp + killarnas .. hehe xd


vi har en vild klass som paralellklass...


förlåt för dålig kvalité :( men kolla bara på alex längst underst :o

dagens sötis!




min älskling alltså! ♥


tidsinställt

i datasalen nu!

skriver något so projekt!

thank god it's friday!


uuuusch verkligen aaasful bild på mig tagen igår, men lägger upp den bara för att jag har bildbrist! (a)

drar till skolan nu för börjar om en halvtimme. har gjort några tidsinställda inlägg under dagen & kvällen. hoppas det går bra! puss sålänge, love you! ;)

haha så skön bild...

tycker jag. tagen utav Annie i skolan idag! haha. aja sista inlägget för idag, hörs imorgon!


nyduschad!

känner mig otroligt fräsh & sitter nu & snackar med Ellen på skype. trevligttrevligt! haha älskar den tjejen något enormt alltså! kommer även bli gryymt imorgon! TAGGAAAA!!!!

gammal bild på fina agnes

of course (i'm) in (l)ove with (y)ou darl(ing)


torsdagsstress.

FÖRLÅT för att jag inte bloggat ALLS bra idag. men är skit stressad just nu verkligen. efter skolan följde julia & annie med mig hem & då skypade vi med gustav, elias, davve & linus. haha sjuuuukt sköna grabbar!
sen drog jag direkt till min dansträning, & nu är jag hemma & måste fixa en massa inför imorgon då vi har dansuppvisning i stan HELA kvällen! åker dit på dirren efter skolan tillsammans med annie så ni får nöja er med tidsinställda inlägg hela dagen imorgon tyvär :(

från idag! ääääälskar min klass! kärlek till er alltså! ni vet vilka ni är ♥



TAGGA MATTEPROOOOV!



NAAW SÅÅÅ JÄÄVLA SÖÖTA!


Den som hittar sorgen bakom ditt leende , ord bakom din tystnad och kärlek bakom din ilska , är den personen som kan hålla dig för evigt!


Du säger att du älskar regnet, men när regnet kommer fäller du upp ditt paraply. Du säger att du älskar blåsten, men när blåsten kommer stänger du din dörr. Du säger att du älskar solen, men när solen kommer letar du efter skugga. Det är därför jag b


i like it!


hahaha!

goodmooooorniiing!

börjar tjugo i 9 så ska gå om typ en halvtimme. sen efter skolan , runt 5 har jag dans fast bara i 20 min! så vi hörs efter skolan! love you all!


min outfit idag! såååå skönt! ♥
bilden tagen förra året (a)

rolig kväll !

haha, kvällen spenderades med min älskling, Nilla! ;) vi drog & kollade på när Tobbe, Davve, Linus, Adde & alla tränade! skitkul faktiskt!

pics



jag älskar verkligen dig bästavän ♥

-

drar & träffar älskling nu! hörs ikväll när jag är hemma. kyss ♥


right now.


mycket bilder/mycket text!











haha, yes jag tog många bilder idag. men jag hoppas bara att ni gillar det. den första bilden ritade min kompis, btw! :) vi slutade kvart i 2 idag så det var skitchill verkligen! då drog jag, julia, phum & annie till ica & gjorde lite grejer xd sen drog jag & julia hem till mig så hjälpte hon mig att fixa skype & youtube konto så nu kommer jag kunna göra videoinlägg om ni vill det! :D
haha först skulle julia ta bussen hem vid 3, sen missade hon den då skulle hon ta den som gick halv 4, så missade hon den också. så höll det på så ändå fram till kl halv 5 ! haha så nu har hon nyss gått & efter middagen idag ska jag träffa älskling! hihihih :D ♥

lovely.



love it ♥

tidsinställt

Julia här ;D

Hejhej alla Annas läsare!
Jag och Anna skypar med David och Gustav :) Nu pratar Anna med Nilla, osociala jävel, nej jag skoja, LOVE U ANNA!♥

en sak ni kanske inte visste om mig.



Jag vill inte skryta nu när jag skriver det här, men jag har hört att många säger: jag ska verkligen börja satsa på skolan nu! osvosvosv. själv har jag nog aldrig sagt så, för jag har väldigt lätt att satsa på skolan. jagvet inte hur mina vänner ser det men i skolan framstår jag kanske som en "tönt" på lektionerna. jag jobbar verkligen på bra hela tiden på typ alla lektioner (förrutom fysik & matte ibland xd) plus att jag kom 2:a på vår novelltävling. hihiih! självklart tycker jag inte skolan är så rolig bara för det, men sååååå hemsk är den inte :) & jag älskar att jag är en sån person som verkligen kan ta tag i arbetet & så :)

godmorgon...

sötnosar! börjar 8 idag med kemi, seeegt :( efter skolan har jag inga planer men kommer förmodligen vara med någon, vi får bara se med vem? xd vi hörs med tidsinställda osv. som vanligt!


min dag

förlåt för bara tidsinställda & tråkiga inlägg idag! men det blir så ibland när jag inte har tid eller orkar blogga helt enkelt. mötte upp Ellan i täby runt halv 3, & fyndade då en urgullig sovtröja från ginatricot! kanske kan man använda den till vardagas också? anyway, sen drog vi hem till Ellan & kollade på Means girls, snackade & bara hade det chill! tack för dagen sweetie, i love you ♥


tröjan jag fick med mig hem




& så några andra bilder ifrån dagen





jag blev fullkomligt kär i dessa skor som jag hittade på dinsko idag.
haha & jaaa, jagvet att jag har en sexig rumpaaaa (a)

bild tagen i skolan igår.


haha, yes. såhär ser oftast våra raster ut i skolan. vi CHILLAR liksom ;)
förlåt för dålig kvalité på bilden btw, ,men dne är från Julias mobilkamera (a)

tidsinställt

dagens fråga!


vad väljer ni?

tidsinställt

nu kör vi igen!


anmäl er till veckans blogg genom att skriva att du är med i en kommentar, sedan får man också större chans att vinna om man länkar min blogg i ens egen blogg. gör man det, så skriver man också det i kommentaren. väljer ut vinnaren på söndag :)

tidsinställt

dagens sötis




tisdag.

Godmorgon sunshines.
börjar fem över 9 idag, så det är chill! efter skolan tar jag bussen till täby & möter upp Ellan. vet inte riktigt vad vi hittar på , men det får vi se helt enkelt :) så jag gör några tidsinställda. puss sålänge





kvällen avklarad..

inte för att den var så värst jobbig, men ändå xd

 käkat SEN middag

 bloggat/bestämt morgondagens planer med Ellan på facebook som ni får veta imorgon bitti.
 pluggat

 duschat

 anmält mig till danslägret som är efter nyår

<3


åååh, miss so much!

johanna, filip, felix, elin, jag, amanda, karin, ellen, filip, sverker, agnes & agnes :D

att säga "sluta kämpa för killen, du kommer ändå aldrig få honom" är som att säga "sluta andas, du kommer ändå någon gång dö"


dagen

dagen idag i skolan var faktiskt inte alls jobbig! var på asbra humör & alla lektioner var typ roliga, haha! så det var skitkul! plus att vi körde kurragömma i hela skolan på klassrådet, jag vet att ni är avundsjuka ;) älskar er 7B ♥
anyway, efter skolan behövde jag stanna kvar & arbeta lite i slöjden, men inte ens det var så jobbigt :D
sen drog jag hem till alva med julia & annie också. där kollade vi på sex and the city, gryymt!


memories..



från i 6an, saknar sjukt mycket ju!
gustav, phum, alex, jag & till sist julia bakom kameran ♥

HAHA!


AHAHAHAH kolla bara på den här killen! jag döör! det är min kompis kompis & hon sa att man skulle sprida den vidare, sååå ;) haha jag döör,såå skön han är ju!

i'm tireeeeeeeed.



Godmorgon allihopa! ni förstår inte hur trött jag är, & vi har idrott som första lektion! JAG ORKAR INTEEEE! hursomhelst, drar till skolan om ungefär 20 min. så vi hörs ikväll typ :)

anna dissar!



Jag dissar verkligen folk som härmar än med någonting, eller inte själva människorna som gör det, men ni fattar? & då menar jag inte till exempel "hon sminkar sig likadant som mig". nejnej, utan mer om man gör det medvetet. som till exempel idag skrev jag ett citat på facebook, nu ligger det över precis HELA facebook & så får den personen en massa likes & kommentarer "bra citat!" då svarar den personen bara "tack". visst, jag kom inte på det citatet själv.. men ni förstår hur det känns right? & precis så var det förra gången jag skrev ett citat också. jag kanske gör samma sak själv ibland iofs, får väl försöka intala mig själv om att dom bara tyckte citatet var så bra, i det här fallet. men man blir ju lite irriterad ;)


filmen var grym!

innan den började träffade vi issa, emelie, ellan & hanna i täby så vi snackade lite med dom & så. & filmen var verkligen grym!! tipsar den staaarkt, & MÅSTE se nästa del (a)


sum11

tidsinställt

breaking dawn ikväll, taggaaaa!

hola!
är verkligen skitstressad just nu! ska dra till bussen om ca 1 timme, ska till täby & kolla
på breaking dawn på bio med jossi! trevligttrevligt! bloggar mer imorgon, förmodligen för jag
komemr hem sent. pusspuss!

syskonkärlek <3

jag älskar er!
igga mig på bilderna!!

jag vill ha en pojkvän!



nu sitter jag hemma hos mig med annie, jossi, alva, hanna, lollo & ellen. vi sitter & lyssnar på musik, snackar & bara har det awesome! :) blir nog inte mer bloggning idag tror jag, för jossi slaggar här & måste vara social!
pusspuss sålänge ♥


Trust is like a mirror. You can fix it if it's broken, But you can still see the cracks in fucking reflections.


dagens låt


gash vad gammal låt! hittade dne bland mina gamla spotifylistor, & började lyssna på den igen & den är ju grym ju! kärlek till den alltså ♥

13.17


från i somras
godmorgon sötisar, sitter just nu & käkar frukot. haha vaknade rätt sent xd men jag satt uppe typ skitsent igår & snackade med Ennis på facebook. hursomhelst, idag ska jag träffa Jossi & vet inte riktigt vad vi hittar på under dagen, chillar antar jag. sen på kvällen kanske vi följer med till stan med issa, lollo, annie & anna (?) vi får se, vi hörs senare :) kyss!

hahahahhaha



uuuuusch fyfaan! hahaha, gaaash vad ful! tagen förra sommaren, 2010. & ja, jag var efter ;$
fattar inte ens att jag la upp den här, men bara för att ni ska få skratta lite!

OBS!



denna sommar!

min önskelista:

svart iphone 4S



hollister presentkort



önskar mig som ni ser inte så mycket, men hoppas verkligen jag får det här & eftersom de båda är väldigt dyra nöjer jag mig med att önska mig det här. (a) sen år jag alltid pengar! :D

dagens fråga



vad gör ni helst av allt på en fredag/lördag kväll?
utekväll? innekväll? familjekväll? kompisarna? krök? vad säger ni? kommentera!

tidsinställt

kommentera mera!

jag älskar er,men kommentera mer!! ♥


19.22



hola! är hemma nu! sitter här själv & äter pizza, hahaha! ska strax dra hem till jossi, så fixar vi oss lite där sen
möter vi upp julia, manuel, phum & förmodligen annie, hanna & anna så drar vi till alex tillsammans. där ska vi väl bara chilla & kolla film, haha standard typ :) men det är ju så sjukt kallt ute nu!

dröm som om du levde föralltid, lev som om du dog idag.



tidsinställt/ alex citat

anna hissar



jag hissar verkligen min & mina vänners fredagar! det låter helt sjukt för vadfan alla har väl kul på fredag?men jag älskar mina vänner galet & jag har aldrig haft några bättre! & vi har så otroligt kul tillsammans! :) vi hittar oftast på samma grejer, men det är det som gör det roligt ju! love ♥

tidsinställt


föööörfest!

är just nu hemma hos alex med julia & jossi & vi sitter här & DUNKAR musik! :D sen kommer kanske phum & han skulle isåfall ta med sig manuel & felix (?)men vi får se :) det är roligt att se att statistiken har höjts så mycket på bara 2 dagar, men ni får inte veta vad jag har för den suger fortfarande (a) hoppas ni får en underbar fredag!
vi hörs senare med några tidsinställda !


sommar 2011

ååå, jag saknar sommaren så sjukt mycket. alla minnen är underbara, det finns bara bra minnen.vill spola tillbaka! tidsinställt










fredaaag!

godmorgon!
sitter & kollar på julkalendern , haha den suger ju? :o  ska snart dra till skolan, sen får vi se när jag bloggar nästa gång. nångång ikväll förmoligen.


skjortor


gash detta är såå galet snyggt! har börjat fastna helt för skjortor, vi dansar även i det. jag älskar dom!

skjorta, ginatricot, 199 kr ♥


kvällsbloggning

hola!
ligger & chillar i sängen nu. hemma från dansen för nån timme sen, jag är alltid på sååå bra humör på torsdagarna, fråga mig inte varför tsss. ska iallafall verkligen försöka börja blogga nu, på riktigt! imorgon är det fredag anyway, sååå skönt! efter skolan blir det grymt! blir inte mycket uppdatering då, men ni klarar er!
puss sålänge & godnatt ♥


RSS 2.0