<3

mitt liv är perfekt! ♥
godnatt, snart  ! tssss, heiiiiidå :D

min helg...

hahha jag vet att jag bloggar lite sådär till & från, men det är ändå min blogg eller hur? & jag bloggar när jag orkar osvosvosv. nu fick jag en liten kick! min helg har varit bokstavligen GRYM! i fredags var jag ute med, hmm typ sådär 10 pers & iofs bara drog runt men kan väl säga att en viss person gjorde hela kvällen!
i lördags var jag hemma hos alex med ellan, jossi, phum, manuel & felix & kollade skräckfilm! så sjukt jävla kul! & nu ikväll var jag hemma hos lollo med tjejerna, dvs anna, lollo, annie, hanna, ellen & jossi & kollade film & hade det myyyyys eftersom vi är lediga imorgon! & jaaa, jagvet att ni älskar att läsa om mitt liv! hahaha :)


random bild på mina & min systers ögon! rätt lika!

åååå saknar :(


alva slaggar här.

hahahhah! jag dööör, just nu sitter jag & alva hemma hos mig & skrattar åt seriöst allltiiiing ! bara för att jag behövde uppdatera lite så vet ni . egentligen skulle dansgruppen sovit här men vi vart typ för många.. jaja ttyl. puss!


i can't get you off my mind...

jag kan få känslor för killar så otroligt jävla lätt! & nu kan jag inte sluta tänka på dig, jag känner dig inte ens så bra. jag tror vissa som läser detta vet vem jag menar. & ibland får jag den här knäppa känslan av att gilla flera samtidigt. shit, detta är skitjobbigt verkligen! vet inte vem jag gillar.men jag blir kär i kärleken, & det blir jag såhääääär lätt!  i can't get you of my mind anyway..at home

hola los chicas!
kvällen var väl.. rolig. men har funnits roligare. vi gjorde inte så mycket egentligen, drog till skarpäng & var där lite. sen drog vi till täby kyrkby, haha! helt spontant. nu ligger jag i sängen & messar lite. kan inte sluta tänka  på en viss person.. vi hörs!


RSS 2.0